Medusa onttroond

Een reeks van 10 sessies. Telkens op dinsdag van 18:30 uur tot 20:00 uur. Er is een mogelijkheid om in termijnen (maandelijks) te betalen.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

09 apr. 2018 18:30 – 20:00
Isegrimstraat 65, Isegrimstraat 65, 9000 Gent, België

Over het evenement

Soms gebeurt er iets waardoor we vast komen te zitten.  Een woord, een gebeurtenis, een blik die maakt dat je als versteend achter blijft. Je kan niet meer alleen verder.​

Symptomen duiken op: angst, onverklaarbare lichamelijke klachten, burnout-klachten, depressieve gevoelens, eetproblemen, fibromyalgie, CVS, ADHD, oncontroleerbare huilbuien of eindeloos verdriet, psychose. het kan werkelijk om het even wat zijn.

Tijdens deze inventieve groepstherapie gaan we aan het werk via het woord en beeldende werk zodat er beweging kan verkregen worden in dat wat je nu vast zet.

Deze groepstherapie is er voor iedereen (18+) die het allemaal niet meer weet. Voor wie de weg kwijt is; niet meer goed weet wie, wat, waar, hoe, wanneer. Voor iedereen die beweging wil krijgen in zijn symptomen en oplossingen wenst te bekomen voor wat hem/haar hindert. Doen én spreken om samen oplossingen te ontdekken.

​Start nieuwe reeks (10 sessies):  dinsdag 5 juni | 18:30 uur -  20:00 uur

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Medusa onttroond
    €450
    €450
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement