Project

dagen

Therapie? Nee, dank je.
Heb je geen zin of nood aan een therapeutisch proces maar wel interesse in stilstaan bij wie je vandaag bent en iets over jezelf te ontdekken?  Dan zijn onze projectdagen wellicht iets voor jou!

Project Assemblage

10:00 uur - 16:00 uur

August 24, 2018

120,00 EUR

Schrijf je in en kom samen met anderen een hele dag werken aan je boek!
 

Wat krijg je op deze dag?

  • het boek + alle instructies

  • het unieke nummer dat wordt toegekend aan je boek

  • gebruik van alle creatief materiaal

  • kennismaking met voor jou nieuwe creatieve technieken

  • een heerlijke locatie

  • lunch

  • koffie en koekjes

Het wordt een creatieve dag waarop je niet alleen werkt aan je eigen boek, maar ook geïnspireerd geraakt door anderen, met nieuwe creatieve technieken kan kennismaken en nieuwe mensen kan ontmoeten!

A Self In Creation

13:00 - 17:00

September 07, 2018

95,00 EUR

Ik kan mijn identiteitskaart bestuderen. Ik kan duizend boeken lezen. Ik kan uren voor de spiegel staan en nog steeds het antwoord niet weten op hét vraagstuk waar zoveel mensen mee worstelen: wie ben ik?

 

Identiteit: word je daar nu mee geboren of ontstaat het in interactie met de Ander?

 

Met verf en borstel, pastel en collagetechnieken staan we stil bij wie we vandaag zijn aan de hand van een 2-dimensioneel zelfportret. Wat we doen is niet nieuw. Michaelangelo, Carravagio, Vélazquez, Rubens, Picasso en Van Gogh: ze hebben het ons allemaal voor gedaan. Geen selfies vandaag maar aan het werk met onze handen. Want slechts in het creëren kunnen we laten zien wie we zijn, hoe we de wereld zien, hoe we denken en voelen.

 

Misschien denk je dat dit alleen maar is weggelegd voor kunstenaars: voor dromers, prutsers, sloddervossen en chaoten die soms wartaal uitslaan. Voor grote mensen die weigeren volwassen te worden. Wel, je hebt het mis. Een verfborstel nemen en verf aanbrengen op een wit, maagdelijk doek is een beetje in je blootje staan en je durven tonen aan de wereld. Het is durven laten zien wie jij bent. Op dat moment en in die omstandigheden. Het is een zoektocht naar wie je bent en kiezen voor persoonlijke groei.

Heb je ook zin om heel even met je kleren aan in je blootje te staan en te merken hoe het voelt om met borstel, verf en doek te laten op zoek te gaan naar wie jij bent? Ik nodig je uit om het gewoon eens te doen. Er is geen goed, er is geen fout. Er is enkel 'jij'. Want wat je maakt dat ben je zelf.

Inbegrepen: 

  • ​gebruik van alle materiaal

  • water, koffie en koekjes

Please reload